ERZURUM / KÖPRÜKÖY - Akçam İlkokulu

Mrt

Milli eğitim bakanlığının okul öncesinde haftanın 5 günü "ücretsiz yemek" uygulaması kapsamında anasınıfı birimlerimizde beslenmelerimiz, haftalık düzenlenen beslenme listeleriyle öğrencilerimize veriliyor.

Aylık oluşturulan  beslenme listemiz aşağıdadır.

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemini ilkokul- ortaokul ve anasınıfı birimlerimizde karne töreniyle birlikte tamamladık. Karne alma sevincini yaşayan tüm öğrencilerimizin, velilerimizin heyecanını paylaşıyor, dönem boyunca emek gösteren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

"Bizimki bu ülkenin evlatlarına adanmış bir emeğin, azmin hikayesi... 2022'de bu hedefle onlarca projeyi hayata geçirdik."

"Türkiye Yüzyılı"nı inşa edecek çocuklarımızı; kapsayıcı, eşit, nitelikli eğitimle yarınlara daha güçlü hazırlayacağız.

#egitimdetürkiyeyüzyılı

Ock

Anasınıfı- İlkokul ve ortaokul birimlerimizde her hafta öğrenmeyi, eğlendirici eğitsel faaliyetlerle destekliyoruz..

Ara

Okul merdivenlerimiz artık rengarenk!

Okulumuz Merdivenlerine Öğrencilerimiz icin gizil oğrenmeyi destekleyici, ingilizce eğitsel ögelerinden oluşan merdiven giydirmesi yapıldı.Bu güzel calışmayı okulumuza, öğrencilerimize hediye olarak düşünen; geçtigimiz yıllarda okulumuz öğretmenlerinden olan Muhammet Doğan OKKAY öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

İlkokul ve ortaokul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla 12-18 Aralık "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında sağlıklı beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk Malları kullanmanın önemine dikkat çektik.Öğrencilerimiz aileleri tarafından hazırlanan yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaştı. Emeği geçen veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla sanat sergisi açılışını gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ve okulumuz için bir ilk niteliği taşıyan sergimizle, öğrencilerimize görsel sanatların farklı disiplinlerini tanıma, yaratıcılıklarını geliştirme, sanatçıyı ve eserini sorgulama fırsatı sunduk.

Kas

Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Günün kutlu olsun!